Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Τί λένε τα άστρα σήμερα!!!!



Μην εκνευρίζεστε σήμερα με κάποια θέματα που καθυστερούν στα επαγγελματικά σας, γιατί υποθέσεις που ήταν σε στασιμότητα θα πάρουν τον δρόμο τους. Να είστε λίγο προσεκτικοί σε επισημάνσεις που θα κάνετε και στις δηλώσεις σας. Για την βελτίωση των οικονομικών σας θα πρέπει να κάνετε υπομονή. Μην προκαλέσετε έντονες συζητήσεις και αντιπαραθέσεις. Τώρα τονώνεται η γοητεία σας και ενισχύεται η επιρροή που ασκείτε στους άλλους.


TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-signTAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Θα ξεκινήσετε μια σχέση που αρχικά θα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα αλλά αν κάνετε υπομονή θα εξελιχθεί σε κάτι πιο μόνιμο. Βάλτε σε τάξη τις δουλειές σας και διεκπεραιώστε τις άμεσες υποχρεώσεις σας. Θα καταπιαστείτε με καινούριες δραστηριότητες που θα σας κάνουν πιο δυναμικούς με αποτέλεσμα να αρχίσετε να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Αποφύγετε τις αδιέξοδες αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο σας και φανείτε υπομονετικοί γιατί αποκαθίστανται οι ισορροπίες.


Στον οικονομικό τομέα θα αυξηθούν τα έσοδα σας και θα μπορέσετε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας. Θα χρειαστεί να φανείτε διακριτικοί και προσεκτικοί στην όλη σας συμπεριφορά. Αποφύγετε να περάσετε τις απόψεις σας µε αυταρχικό τρόπο τώρα. Ασχοληθείτε με τον επαγγελματικό σας χώρο ή την κοινωνική σας ζωή. Για να αντιμετωπίσετε καλύτερα τον αυξημένο φόρτο εργασίας σας, βρείτε λύσεις με την βοήθεια των συνεργατών σας.


Θέματα συνεργασιών ενδέχεται να σας απασχολήσουν τώρα αναγκάζοντας σας να σκεφθείτε περισσότερο την εργασία σας. Θα είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί και ευαίσθητοι. Ψάξτε τρόπους να απαλλαχθείτε από το άγχος σας και μην εξιδανικεύετε καταστάσεις. Θα αυξηθούν τα έσοδα σας αλλά δεν πρέπει να αρχίσετε τις σπατάλες. Αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες επενδύσεις γιατί υπάρχει κίνδυνος να έχετε απώλειες χρημάτων. Συγκρατήστε οποιαδήποτε ένταση η οποία μπορεί να κλονίσει την σχέση σας.

Θα έχετε κάποιες ευχάριστες εμπειρίες που θα σας φτιάξουν την διάθεση. Κάντε κάποιες παραχωρήσεις για να μεταβάλετε προσωρινά τις καταστάσεις. Τα θετικά σας συναισθήματα και η διάθεση να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν θα βρουν ανταπόκριση από τους δικούς σας ανθρώπους. Μπορείτε τώρα να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας ενώ ισχυροποιείται η κοινωνική θέση σας. Αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις.

Εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο σας χρόνο για να ξεκουραστείτε λίγο. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας που σας υπόσχονται ερωτικές στιγμές. Δεν χρειάζεται να έχετε πανικό και τελειομανία. Θετικές εξελίξεις για την καριέρα σας ενεργοποιούνται τώρα με αποτέλεσμα να αισθάνεστε αρκετά αισιόδοξα. Θα αναθεωρήσετε τις απόψεις σας για τον ερωτικό σας σύντροφο, γι αυτό μην βιάζεστε και περιμένετε. Ευνοούνται συζητήσεις για θέματα οικονομικά.




Γίνετε περισσότερο οργανωτικοί και πιο πειθαρχημένοι στη δουλειά σας για να αποφύγετε να δώσετε λαβές για αρνητικά σχόλια. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αποδείξετε την αξία σας στους ανώτερους σας. Μην κάνετε πράγματα που πληγώνουν τον σύντροφο σας και μετά το μετανιώσετε. Η απροσεξία, η βιασύνη και η νευρικότητα θα έχουν ανάλογες επιπτώσεις στην προσωπική σας ζωή ή στη δουλειά σας. Ένα θέμα μπορεί να βρει λύση και να σας δώσει μεγάλη χαρά.

Προσπαθήστε να μην δείχνετε έντονα τα συναισθήματα σας. Αποφύγετε κάθε σοβαρή απόφαση γιατί δεν θα έχετε ξεκάθαρες ιδέες. Θα αυξηθεί η ανάγκη σας για ασφάλεια και σταθερότητα, πράγμα που για να το πετύχετε δεν πρέπει να πιέζετε πρόσωπα και καταστάσεις. Θα νιώθετε την ανάγκη να αναγνωριστείτε, να σας σεβαστούν και να σας υπακούσουν. Θα υπάρχει ένα κλίμα ασυνεννοησίας και καθυστερήσεων σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Μοιραστείτε κάποιες καλές στιγμές µε ανθρώπους που εκτιμάτε ιδιαίτερα και βγείτε έξω να διασκεδάσετε γιατί θα σας φτιάξει την διάθεση και θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιους ευχάριστους ανθρώπους. Ένα γεγονός πιθανό να σας αναστατώσει προσωρινά. Αν χρειάζεστε κάποια συναισθηματική υποστήριξη σήμερα θα την βρείτε. Θα έχετε έντονη ερωτική διάθεση και ευνοούνται τα καινούργια ξεκινήματα στον αισθηματικό τομέα.

Οι εντάσεις σας έχουν φέρει στο αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεστε τώρα. Κάντε την ενδοσκόπηση σας και αλλάξτε όλα αυτά που σας αγχώνουν. Θα δεχθείτε την στήριξη των δικών σας ανθρώπων σε αυτά που θέλετε να κάνετε, αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις πάνω στον ενθουσιασμό σας. Προσγειωθείτε περισσότερο στην ερωτική σας ζωή και γίνετε πιο υπεύθυνοι. Προτιμήστε να μείνετε μέσα στο σπίτι σας και ασχοληθείτε µε ξεκούραστα πράγματα.

Μην φοβάστε τις αλλαγές στη ζωή σας και διώξτε τις φοβίες που έχετε, βάζοντας ένα τέλος σε κάποιους ανθρώπους που δεν έχουν να σας δώσουν πλέον τίποτα και δεν μπορούν να σας στηρίξουν. Προσπαθήστε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα για το καλό σας. Ο δρόμος ανοίγει για σας και τα προβλήματα υποχωρούν. Θα δείτε τα εμπόδια να καταρρίπτονται και θα βρείτε λύσεις να δουλεύουν για λογαριασμό σας. Μην βιάσετε τις καταστάσεις τώρα και δραστηριοποιηθείτε µε πράγματα που τα ξέρετε.

Ο έντονος φόρτος της εργασίας σας δοκιμάζει τις αντοχές σας. Φροντίστε να διατηρήσετε ήπιους τους τόνους και προσέξτε ιδιαίτερα το εργασιακό παρασκήνιο. Θα αυξηθεί έντονα ο ερωτισμός σας και θα κάνετε μία ξαφνική γνωριμία μέσα από τον φιλικό σας κύκλο. Μην χάνετε τον χρόνο σας επιχειρώντας να δώσετε συμβουλές σε φιλικά σας πρόσωπα με σκοπό να αποφύγουν μελλοντικά σφάλματα. Χαλαρώστε και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην ψυχαγωγία σας.



Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger