Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Το κινητό του δείχνει τις προηγούμενες συντρόφους;





Όχι, δεν είναι νέο app. Είναι η επιστήμη που συσχέτισε τους τύπους κινητών με την ερωτική ζωή των ιδιοκτητών τους (αν έχει iphone, δύσκολα τα πράγματα).
Εάν θέλεις να μάθεις ποιο είναι το νούμερο γυναικών που πέρασαν πριν από σένα, έλεγξε το μέγεθος του κινητού του. Κι όμως, σε έρευνα του okCupid.com συμπεραίνεται ότι οι χρήστες iPhone είχαν περισσότερες σεξουαλικές συντρόφους από εκείνους που είχαν Blackberry ή Android.
Αναρωτιέσαι ποια είναι η σχέση ανάμεσα στη μάρκα κινητού και στο σεξ; Διαφορετικοί τύποι κινητών μπορεί να προσελκύουν ανθρώπους με διαφορετικά σεξουαλικά ενδιαφέροντα.

- Ο χρήστης iPhone μπορεί να είναι πιο δημιουργικός και περιπετειώδης, για παράδειγμα, γεγονός που σημαίνει ότι μάλλον θα είναι και πιο ανοιχτός στο περιστασιακό σεξ. Μέσος όρος συντρόφων για τον τύπο iphone: 12 για τους άντρες και 10 για τις γυναίκες.- Το Blackberry, εξηγούν οι ερευνητές, είναι περισσότερο εταιρικό κινητό, επομένως αυτός που το χρησιμοποιεί ίσως θεωρεί κύρια προτεραιότητα τη δουλειά και μετά τα ραντεβού. Μέσος όρος συντρόφων για τον τύπο Blackberry: 9 για τους άντρες και 8 για τις γυναίκες.- To Android φαίνεται ότι είναι για νεότερα άτομα, εξού και το χαμηλό σκορ στους συντρόφους. Μέσος όρος συντρόφων για τον τύπο Αndroid: ισοπαλία 6 για άντρες και γυναίκες.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger