Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Απήγαγαν και βασάνισαν ζευγάρι επειδή ζήτησε πίσω τα κλεμμένα


Απήγαγαν και βασάνισαν ζευγάρι επειδή ζήτησε πίσω τα κλεμμένα Θύμα απαγωγής και βασανισμού έπεσε ένας Έλληνας βοσκός και η σύζυγός του, από το χωριό Παλαμπάς Ηγουμενίτσας, όταν μετέβησαν στο χωριό Γιάνιαρη της Αλβανίας για να πάρουν πίσω τα 32 βοοειδή και τα 87 αιγοπρόβατα που τους είχαν κλέψει προ ημερών κάτοικοι του αλβανικού χωριού.
Η αλβανική αστυνομία ενημέρωσε το ζευγάρι για την κλοπή και με δική της υπόδειξη πέρασε τα ελληνο-αλβανικά σύνορα για να πάνε στο αλβανικό χωριό να αναζητήσουν τα κλεμμένα ζώα τους.

Εξοργισμένοι από τη σύλληψη του Rushit Ismail και τον χαρακτηρισμό ως καταζητούμενου του γιου του, Astrit Ismaili ως υπόπτους των ζωοκλοπών, οι συγγενείς τους οργάνωσαν την απαγωγή του Έλληνα βοσκού και της συζύγου του. Το άτυχο ζευγάρι που τόλμησε να ζητήσει τα κλεμμένα πίσω, έζησε συνολικά 6 ώρες τρόμου, καθώς όπως αναφέρουν και τα ίδια τα αλβανικά ΜΜΕ, ξυλοκοπήθηκαν και κακοποιήθηκαν με αγριότητα.

Η αλβανική αστυνομία εντόπισε μετά από ώρες το ζευγάρι, ενώ οι δράστες είναι άφαντοι. Η αστυνομία υποπτεύεται ότι στον βασανισμό συμμετείχε και ο καταζητούμενος για την κλοπή, Astrit Ismaili.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger