Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Πιάστηκε στα πράσα ο Ροναλντίνιο (video)




Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που δείχνει τον Ροναλντίνιο να περνά τη νύχτα με γυναίκα στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η Φλαμένγκο



Το «διαζύγιο» του Ροναλντίνιο με τη Φλαμένγκο έφερε στο φως περισσότερες λεπτομέρειες για τις ατασθαλίες του Βραζιλιάνου.

Όσο καιρό φορούσε τη φανέλα της ομάδας, η διοίκηση προσπαθούσε να τον καλύψει, αλλά τώρα τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που δείχνει τον επιθετικό να περνά τη νύχτα σε δωμάτιο γυναίκας κατά τη διάρκεια της παραμονής της αποστολής της ομάδας σε ξενοδοχείο του Λονδίνου!

Στο βίντεο, φαίνεται ο Βραζιλιάνος να πηγαίνει σε δωμάτιο γυναίκας στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή και να βγαίνει την επόμενη ημέρα φορώντας κανονικά την εμφάνιση της ομάδας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, την ώρα που περίμενε το ασανσέρ για να φύγει... έπεσε πάνω στον τότε προπονητή του, Βαντερλέι Λουξεμπούργκο!

Το χρονικό της... καυτής βραδιάς του Ροναλντίνιο:
9:16μ.μ.: Η γυναίκα πηγαίνει στο δωμάτιό της
22:33μ.μ.: Ο Ροναλντίνιο πηγαίνει στο δωμάτιο της γυναίκας
23:00μ.μ.: Χωρίς μπλούζα και παπούτσια, ο Ροναλντίνιο βγαίνει από το δωμάτιο της γυναίκας
1:14π.μ.: Με μία μπλούζα στο χέρι, ο Ροναλντίνιο περιμένει το ασανσέρ
1:15π.μ.: Ο Ροναλντίνιο πηγαίνει ξανά στο δωμάτιο της γυναίκας
9:07π.μ.: Έχοντας ήδη φορέσει την εμφάνιση της ομάδας, ο Ροναλντίνιο φεύγει από το δωμάτιο της γυναίκας και αγχωμένος περιμένει το ασανσέρ το οποίο, όταν φτάνει, έχει μέσα τον Λουξεμπούργκο!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger