Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Νέα αναβολή της δίκης Κασιδιάρη

Νέα αναβολή της δίκης Κασιδιάρη Αναβλήθηκε και πάλι σήμερα η δίκη του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, για τις κατηγορίες  εις βάρος του  της συνδρομής σε ληστεία, απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, με θύμα καθηγητή του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών,  στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου,  το 2007.

Η δίκη είχε διακοπεί μόλις ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες, λόγω...   παρέλευσης του ωραρίου, αλλά με τη νέα έναρξή της σήμερα ορίστηκε  νέα δικάσιμος για τις 3 Σεπτεμβρίου, επειδή  ο βοηθός του συνηγόρου του Κασιδιάρη προσκόμισε στοιχεία για παράστασή του σε δίκη που διεξάγεται αυτές τις ημέρες  στην επαρχία. Μετά τη νέα αναβολή όμως  ορατό είναι πλέον το ενδεχόμενο παραγραφής των αδικημάτων, λόγω συμπλήρωσης της πενταετίας. 

Όσον αφορά την υπόθεση για την οποία κατηγορείται το στέλεχος της Χρυσής Αυγής, τον καθηγητή Πανεπιστημίου είχε τραυματίσει ομάδα νεαρών  με μαχαίρι και κλομπ, οι οποίοι του είχαν αποσπάσει το πορτοφόλι του και άλλα προσωπικά αντικείμενα και είχαν διαφύγει με αυτοκίνητο.  Σύμφωνα με τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου που συγκράτησαν αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο αυτό φέρεται να είχε ενοικιαστεί από τον Ηλία Κασιδιάρη.

Στην Εισαγγελία για μηνύσεις 

Ο Ηλίας Κασιδιάρης πάντως δεν άφησε αναξιοποίητο το γεγονός ότι βρέθηκε σήμερα στα δικαστήρια. Έτσι, βρέθηκε πριν από λίγο στην εισαγγελία, για να καταθέσει μηνύσεις, όπως είχε προαναγγείλει, σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη και της Ράνιας  Δούρου, για το γνωστό επεισόδιο ενώ είχε δηλώσει ότι θα καταθέσει μήνυση και εις βάρος του  τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1.  

Δίκη και στη Βέροια για στελέχη της Χρυσής Αυγής

Σήμερα επίσης δικάζονται στη Βέροια ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Πέλλα Γιάννης Σαχινίδης και άλλα 7 στελέχη του κόμματος, οι οποίοι συνεπλάκησαν το Σάββατο με ομάδα αντιεξουσιαστών της πόλης και αργότερα τους επιτέθηκαν σε καφενείο, όπου και τους ξυλοκόπησαν.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger