Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Τα ζώδια σήμερα-Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Τα ζώδια σήμερα-Σάββατο 9 Ιουνίου 2012 

ΚΡΙΟΣ: Οι συνθήκες καλυτερεύουν και έχετε κάθε λόγο να χαμογελάτε. Οι σχέσεις σας με τους άλλους και τα οικονομικά σας θα σας ταλαιπωρήσουν λίγο ακόμα, αλλά η συνέχεια διαγράφεται καλύτερη. Μιλήστε με το ταίρι σας και ξεκαθαρίστε την κατάσταση, αν νιώθετε ότι θυσιάζεστε και αυτό αδιαφορεί.


ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να είστε φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα, αλλά έχετε ανάγκη και τη συνδρομή των άλλων, επομένως πρέπει να τους λαμβάνετε περισσότερο υπόψη σας. Οι προβληματισμοί σας θα κάνουν να ακολουθήσει το παράδειγμά σας. Ξεκαθαρίστε τις τυχόν παρεξηγήσεις που υπάρχουν, πριν ατονήσει η ερωτική σας ζωή.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Το δύσκολο διάστημα πέρασε αλλά πρέπει να μαζέψετε τις ζημιές που έγιναν. Τακτοποιήστε τις και αφήστε το παρελθόν πίσω. Το παρόν είναι πολύ πιο αισιόδοξο. Για να μη φτάσετε στο απροχώρητο, βρείτε υποστηρικτές ανάμεσα σε φίλους που σας γνωρίζουν καλά. Κάποιες προτάσεις σας θα τύχουν ένθερμης υποστήριξης.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρειάζεται αρκετή υπομονή για να αντιμετωπίσετε προβλήματα και απαιτήσεις δύστροπων συνεργατών ή συγγενών. Μη βιαστείτε να κάνετε μεγάλα βήματα στον αισθηματικό σας τομέα. Η συνεχής σας άρνηση να δείτε σοβαρά τα πράγματα στη σχέση σας, σας απομακρύνει. Μην περιμένετε να καταλάβει όλους τους φόβους και τα άγχη σας, χωρίς να τα αποκαλύπτετε.


ΛΕΩΝ: Από τα μισά της μέρας θα έχετε μεγαλύτερη ευχέρεια στις κινήσεις και τις επιλογές σας, ενώ θα διορθώσετε και καταστάσεις που τον τελευταίο καιρό δεν πήγαιναν τόσο καλά. Εάν βλέπετε πως μέρα με τη μέρα οι ερωτήσεις για την προσωπική σας ζωή αυξάνονται, βάλτε όρια.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφεθείτε στα χέρια της τύχης. Ρισκάρετε πολλά, προκειμένου να πετύχετε ακόμα περισσότερα και να είστε σίγουροι πως δε θα είστε χαμένοι. Για να μπορέσετε να βρείτε μια δουλειά που σας ταιριάζει, χρησιμοποιήστε τις γνωριμίες σας. Εάν νιώθετε πως η ατμόσφαιρα είναι αρκετά τεταμένη, υποχωρήστε προσωρινά.


ΖΥΓΟΣ: Μην αρνηθείτε τη βοήθειά σας σε όποιον τη χρειαστεί. Εφόσον βλέπετε πως τα αγαπημένα σας πρόσωπα ανταποκρίνονται στο κάλεσμά σας, σταθείτε δίπλα τους. Πρέπει να ενημερώσετε το σύντροφό σας ότι έχουν αλλάξει οι ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους στο εργασιακό σας περιβάλλον, για να μη γίνετε στόχος.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η συμπαράσταση και η στήριξη των γύρων σας σε πολλά επίπεδα δε θα σας λείψουν και έτσι δεν έχετε λόγους αυτό το μήνα για να φοβάστε. Πρέπει οπωσδήποτε να περιορίσετε τον εγωισμό σας, γιατί θολώνει την κρίση σας. Μην παίζετε παιχνίδια που σας βάζουν σε φαύλους κύκλους και τα οποία σας κουράζουν ψυχολογικά.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν οι διαφωνίες σας με τους άλλους εκλαμβάνονται ως δυσαρμονία και όχι σας δημιουργικό ερέθισμα, το καλύτερο που πρέπει να κάνετε είναι να τις αποφύγετε. Εάν αντιλαμβάνεστε πως τα πράγματα έχουν αρχίσει και περιπλέκονται, βάλτε τη λογική σας να δουλέψει.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε πράγματα για τον εαυτό σας, αφήνοντας λίγο πίσω τις ανάγκες των άλλων, γιατί πρέπει που και που να ασχολείστε με τον εαυτό σας. Μη δίνετε δικαιώματα για σχόλια σε κακόβουλα άτομα και μην ανεχτείτε λόγια που δε σας τιμούν. Τολμήστε για μια φορά και πείτε όχι σε αυτούς που επεμβαίνουν στη ζωή σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μάλλον έχετε παραμελήσει αρκετά τον τελευταίο καιρό τα αγαπημένα σας πρόσωπα και η δυσαρέσκειά τους θα είναι απόλυτα δικαιολογημένη. Μην είστε τόσο αδιάφοροι. Η συμφιλίωση με τα άτομα του εργασιακού σας χώρου, θα είναι η καλύτερη λύση για να πάνε όλα καλά.


ΙΧΘΥΣ: Η μεγάλη κοινωνικότητα είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά σας. Βγείτε έξω, γνωρίστε κόσμο και μην αφήσετε καμία πρόσκληση να πάει χαμένη. Αν θέλετε να καταλαβαίνετε αυτά που σας λένε οι άλλοι, προσέξτε αυτά που σας λένε. Αποφασίστε να ασχοληθείτε με κάτι πιο δημιουργικό και να είστε γνώστες των δεδομένων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger