Σάββατο 5 Μαΐου 2012

T. Μαυρίδης: Δείτε την 26χρονη Καβαλιώτισσα που τον έκανε να ξεχάσει την Παπαρίζου!




Ποια είναι η κούκλα που κατάφερε να "κλέψει" την καρδιά του Τόνυ Μαυρίδη και να τον κάνει να ξεχάσει την Έλενα Παπαρίζου τόσο σύντομα; Η Reallife αποκαλύπτει την ταυτότητά της... Ευτυχισμένος και ανανεωμένος, μετά από μια δύσκολη χρονιά, είναι ο Τόνυ Μαυρίδης, καθώς μια 26χρονη Καβαλιώτισσα, η Ευαγγελία Καραμπατζάκη, τον έχει κάνει να χαμογελά ξανά! Η Ευαγγελία έχει μπει για τα καλά στη ζωή του, βρίσκεται τον τελευταίο καιρό συνεχώς στο πλευρό του και έχει αλλάξει την ψυχολογία του μουσικού παραγωγού προς το καλύτερο!
Το ζευγάρι γνωρίστηκε το περασμένο καλοκαίρι, κρατάει χαμηλούς τόνους και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, μια και η σχέση τους μετράει μόλις λίγους μήνες. Η νέα αγαπημένη του ζει μόνιμα στην Καβάλα, όμως πλέον βρίσκεται με μια βαλίτσα στο χέρι, αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του συντρόφου της τον αναγκάζουν να βρίσκεται στην πρωτεύουσα.
Πρόσφατα, το ζευγάρι, παρέα με φίλους, βρέθηκε στην πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται η Πέγκυ Ζήνα και ο Τόνυ ήταν ιδιαίτερα τρυφερός. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το περιβάλλον του μουσικού, εκείνος διανύει μια ιδιαίτερα όμορφη και δημιουργική περίοδο και έχει αφήσει πίσω του όλες τις άσχημες στιγμές που είχε ο προηγούμενος χρόνος στη ζωή του. Φυσικά, ο ίδιος δεν διαγράφει τίποτα από τη 12χρονη σχέση που διατηρούσε με την Έλενα Παπαρίζου, αλλά κρατάει τις καλές στιγμές της κοινής τους πορείας και προσωράει μπροστά.
Η μεγάλη αγάπη του Τόνυ είναι αναμφίβολα η μουσική. Και μπορεί να τον γνωρίσαμε ως μάνατζερ της πρώην συντρόφου του, όμως η μουσική ήταν πάντα η πρώτη του προτεραιότητα. Αυτή την περίοδο, βρίσκεται συνεχώς στο στούντιο και συνεργάζεται με την Πέγκυ Ζήνα, τον Σταμάτη Γονίδη, αλλά και τον Σάκη Ρουβά.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger