Τρίτη 8 Μαΐου 2012

H σέξι Κιμ Καρντάσιαν χαλαρώνει στο Μεξικό (photos + video)



Με ένα πορτοκαλί μπικίνι η σταρ των ριάλιτι χαλαρώνει σε μία παραλία στο Μεξικό με την αδερφή της Κάρτνεϊ και τον ανιψιό της Μέισον.

Όπου και αν πάει οι παπαράτσι την ακολουθούν και αυτή τους δίνει πάντα υλικό για να γεμίζουν σελίδες στα περιοδικά. Ο λόγος για την Κιμ Καρντάσιαν η οποία δείχνει να ποζάρει ακόμη και στις στιγμές χαλάρωσής της χωρίς ποτέ ο φωτογραφικός φακός να την πιάνει απροετοίμαστη.

Η 31χρονη ταξίδευσε στο Μεξικό για να γιορτάσουν τα γενέθλια της αδερφής της Κάρτνεϊ (έγινε 33) αλλά και για να φωτογραφηθεί για επετειακό τεύχος αντρικού περιοδικού.

Τη αποκαλούν «Bikini body» (σώμα για μπικίνι) και όχι άδικα. Επιπλέον τον τελευταίο καιρό έχει ξεκινήσει πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής και στο Μεξικό το έδειξε με τους επίπεδους κοιλιακούς και τα σφιχτά της πόδια.

Η ίδια έγραψε στο Twitter της : «Προσπαθώ να κόψω τις κακές διατροφικές μου συνήθειες. Το κάνω αργά αλλά πολύ σταθερά. Ως τώρα αισθάνομαι τέλεια χωρίς ζάχαρη και πολλές θερμίδες για εμένα όλα τα παραπάνω ήταν τρόπος ζωής».

Αυτή ήταν ίσως και η τελευταία απόδραση για την Κιμ αφού από τις 20 Μαΐου ξεκινά και πάλι το ριάλιτι σόου της «Keeping Up With The Kardashians» .

Παράλληλα συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη για την έκδοση του διαζυγίου με τον πρώην σύζυγό της παίχτη του NBA Κρις Χάμφρεϊς. Ο Χάμφρεϊς ζητά να γίνει ακροαματική διαδικασία μέσω δικαστηρίου αντί για μία απλή μεταξύ τους συμφωνία. Ό λόγος ήταν γιατί η δικηγόρος της Καρντάσιαν τον κατηγόρησε πως ήθελε να χρησιμοποιήσει το διαζύγιο και τον ολιγοήμερο γάμο τους για λόγους δημοσιότητας

Δείτε το video από τη sexy φωτογράφηση για το Esquire της Νότιας Αμερικής









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger