Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Οι μεγαλύτερες γκάφες μέσω e-mail



 

Eίναι οι γκάφες που στα Αγγλικά ονομάζονται snafu (Situation Normal All Fucked Up) όταν δηλαδή το χειρότερο που μπορεί να συμβεί συμβαίνει. Κάτι τέτοιο συνέβη χτες στους New York Times που κατά λάθος έστειλαν ένα mail που προοριζόταν για μερικές χιλιάδες συνδρομητές σε 8.6 εκ. ανθρώπους. Με αφορμή αυτό το γεγονός το Daily Beast θυμήθηκε μερικές από τις μεγαλύτερες τέτοιες γκάφες που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια.

Γυμνασιάρχης στέλνει σέξυ φωτογραφίες στους μαθητές του σε σχολείο του New Jersey
Ο διεθυντής ενός γυμνασίου ζήτησε  από τη γραμματέα του να στείλει ένα email προσκαλώντας τους μαθητές να έρθουν στο σχολείο με τις πιτζάμες τους για μία μέρα. Η γραμματέας ήθελε να στείλει μαζί με το email την εικόνα ενός παιδιού που κρατά ένα αρκουδάκι, αλλά κατά λάθος έστειλε μια εικόνα του μοντέλου Adrianna Lima με σέξυ δαντελένιο σουτιέν .

Σεξουαλική συνομιλία στέλνεται κατά λάθος σε όλους τους φοιτητές του πανεπιστημίου Cornell
Oι φοιτητές του πανεπιστημίου Cornell έγιναν κατά λάθος παραλήπτες της καυτής προσωπικής αλληλογραφίας μεταξύ δύο εργαζόμενων (και οι δύο παντρεμένοι) που περιείχε άκρως αποκαλυπτικές στιχομυθίες. Το πανεπιστήμιο ζήτησε συγνώμη και παρακάλεσε τους μαθητές να διαγράψουν το email.

Το πανεπιστήμιο του San Diego στέλνει συγχαρητήριο email αποδοχής σε όλους όσους είχαν κάνει αίτηση για να γίνουν φοιτητές του πανεπιστημίου.
Τον Μάρτιο του 2009 το Πανεπιστήμιο του  Σαν Ντιέγκο, έστειλε email σε 46.000 υποψήφιους για να τους ανακοινώσει οτι έγιναν δεκτοί ως φοιτητές του πανεπιστημίου. Το μόνο πρόβλημα βέβαια είναι ότι στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο υπάρχουν μόνο  18.000 θέσεις για πρωτοετείς και το πανεπιστήμιο αντί να στείλει το email μόνο σε αυτούς το είχε στείλει σε όλους τους υποψήφιους.

O Κριστιάνο Ρονάλντο στέλνει σέξι φωτογραφίες μιας φαν σε όλες του τις επαφές
Ο σούπερ σταρ ποδοσφαιριστής έλαβε σέξι φωτογραφίες μέσω mail από μια Ολλανδή φαν. Αντί να τις σβήσει όμως τις έστειλε κατά λάθος σε όλες τις επαφές του  -ακόμα και στη μνηστή του. Ουπς.....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger