Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Ρωσίδα πουλάει τις υπηρεσίες "φιλενάδας" μόνο με 40.000/μήνα!


Ρωσίδα πουλάει τις υπηρεσίες "φιλενάδας" μόνο με 40.000/μήνα!
Ναι αυτό είναι πραγματική ευκαιρία...Μια πανέμορφη ρωσίδα κοστολόγησε τον εαυτό της στα 40.000 δολάρια το μήνα και έβαλε αγγελία για να προσφέρει τις υπηρεσίες της ως ερωμένη-φιλενάδα.


Η αγγελία αναφέρει χαρακτηριστικά: "Μου αρέσει το σκι στο βουνό, μιλάω δύο γλώσσες και δεν καπνίζω ούτε παίρνω φάρμακα. Ψάχνω για μια σοβαρή σχέση με έναν άντρα για 40.000 δολάρια το μήνα. Υ. Γ Λατρεύω τις χελώνες από τον Ινδικό Ωκεανό, τους καρχαρίες στο κόλπο του Ομάν, και το εξαίσιο ξενοδοχείο Parus. Ανυπομονώ να βρω έναν άνθρωπο που να πληρεί αυτές τις προυποθέσεις."

Είναι ουσιαστικά μια ξεκάθαρη και πολύ κερδοφόρα συμφωνία μεταξύ μιας συνειδητοποιημένης γυναίκας (σίγουρα αρκετά ελευθέρων ηθών) που σκόπιμα εμπορεύεται το σώμα της και ενός πιθανού πλουσίου εξίσου συνειδητοποιημένου άντρα, που αντί να πληρώνει κάθε φορά διαφορετικές ιερόδουλες πολυτελείας, προτιμάει να τα ξοδεύει μόνο σε μια.

Και αν σκέφτηκες, γιατί να θέλει κάποιος να το κάνει αυτό; Πραγματικά, δεν έχω ιδέα. Το σίγουρο είναι ότι με τα 40.000 δολάρια που ζητάει κάθε μήνα η εν λόγω ρωσίδα, θα μπορούσε κάποιος να έχει τουλάχιστον 2 διαφορετικές ιερόδουλες πολυτελείας κάθε βράδυ.
    
Να τονίσουμε ότι τέτοιου τύπου αγγελίες έχουν γίνει μόδα στο εξωτερικό και σιγά σιγά έρχονται και στην Ελλάδα. Σύντομα θα γράψουμε και σχετικό άρθρο με λεπτομέρειες που θα σας κουφάνουν.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger