Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Γκολάρα αλά… Ριβάλντο (από το γιο του)! (video)

 Ο υϊός Ριβάλντο απέδειξε πως «το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά». Δείτε το υπέροχο τέρμα του με ψαλιδάκι που ξύπνησε μνήμες από το ιστορικό γκολ του «Ρίμπο» στοΜπαρτσελόνα-Βαλένθια .
Tην ώρα που ο Ριβάλντο συνεχίζει να βγάζει το… παντεσπάνι του στην Αγκόλα σε ηλικία 40 ετών, ο γιος του Ριβαλντίνιο πραγματοποεί τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην πατρίδα του και μάλιστα το κάνει με αρκετή επιτυχία.
Πριν από λίγο καιρό, ο Ριβάλντο Τζούνιορ είχε σημειώσει χατ-τρικ για την ομάδα Κ17 της Μότζι Μιρίμ απέναντι στην Ιταπιρένσε, ενώ τώρα κατάφερε να τραβήξει πάνω του τα φλας της δημοσιότητας με ένα γκολ βγαλμένο μέσα από τις πιο χρυσές ποδοσφαιρικές ιστορίες που συνέθεσε στα γήπεδα ο πατέρας του.
Ο λόγος για ένα έξοχο γκολ με ψαλιδάκι που σημείωσε στο 4-0 της Μότζι Μιρίμ με αντίπαλο την Ουνιάο Σάο Ζοάο, το οποίο έφερε στις μνήμες το τρομερό ψαλίδι του Ριβάλντο σε αναμέτρηση του 2001 μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Βαλένθια (4-3), που είχε χαρίσει στους «μπλαουγκράνα» την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσω της 4ης θέσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger