Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις Για Όλα Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 20 Απριλίου



Μια ημέρα που η επιρροή του Ηλίου μέσα από το ζώδιο του Ταύρου είναι ευεργετική, αφού το υπό σχηματισμό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα έρχεται να δώσει όραμα και προοπτική στις κατά τόπους πρωτοβουλίες.
Ακόμη, τα τρίγωνα του Ερμή και του Ουρανού με τον Βόρειο Δεσμό βοηθούν όλους όσους θέλουν να πάνε μπροστά αποτινάσσοντας το παρελθόν και τα «βαρίδια» του. Καλή ημέρα για συζητήσεις και επαφές, υπό την προϋπόθεση της αμοιβαίας ειλικρινείας και εκτίμησης.
Κριός
Οι αποφάσεις που παίρνετε σήμερα είναι και γρήγορες και σωστές. Επαγγελματικά, ίσως συζητήσεις να θίξουν κάποιους, αφού ο λόγος σας θα είναι πύρινος μα ειλικρινής. Βγάλετε από πάνω σας τα φοβικά σύνδρομα και σκεφτείτε πόσο έχετε πληγωθεί από την στάση τους. Ο χαρακτήρας είναι το πεπρωμένο του καθενός. Αισθηματικά, ίσως χρειαστεί να ακούσετε αυτά που θέλει να σας πει το ταίρι σας. Οι γεννημένοι το 1990, που ανήκετε στο ζώδιο του Κριού, έχετε εύνοια σε ζητήματα σταδιοδρομίας.
Ταύρος
Μελετώντας τόσο τις κινήσεις σας όσο και αυτές των συνεργατών σας αναπτύσσετε μια αξιέπαινη στάση και στρατηγική. Ζητήματα πληρωμών και εισπράξεων θα σας απασχολήσουν έντονα και εκεί μάλλον ο Δίας θα επιστρατεύσει την ευεργεσία του, προκειμένου να σας βγάλει από την δύσκολη θέση. Αισθηματικά, ίσως χρειάζεται να ιεραρχήσετε τις μελλοντικές σας κινήσεις. Οι γεννημένοι το 1960, που ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, μην ξεχνάτε τις υποχρεώσεις σας.
Δίδυμοι
Βελτιώστε τον τρόπο σκέψη σας και μην τα βλέπετε όλα μαύρα. Η σύνοδος Ερμή –Ουρανού θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις από το πουθενά, αν και θα είναι δύσκολο να πειθαρχήσετε και να ταξινομήσετε την σκέψη σας. Επαγγελματικά ίσως σήμερα νοιώσετε πως ο λόγος σας μετράει και μάλιστα πολύ. Αισθηματικά, κάποια έκπληξη ίσως σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Οι γεννημένοι το 1988, που ανήκετε στο ζώδιο στο ζώδιο των Διδύμων, σήμερα θα λάβετε μια πρόσκληση που θα σας ενθουσιάσει.
Καρκίνος
Ο αισθηματικός κόσμος σήμερα ίσως υποστεί αλλαγές μέσα από την συμπεριφορά κάποιων ατόμων. Στα επαγγελματικά, οι προσπάθειες για να βρείτε μια χρυσή τομή θα ευδοκιμήσουν όμως χρειάζεται και εσείς από μεριάς σας να τηρήσετε κατά γράμμα όσα συμφωνηθούν. Στα οικονομικά έχετε κάνει τα κουμάντα σας και έτσι κάποια θέματα θα λυθούν άμεσα. Οι γεννημένοι το 1989, που ανήκετε στο ζώδιο στο ζώδιο του Καρκίνου, αποφύγετε την αντιπαράθεση.
Λέων
Οι καταιγιστικοί ρυθμοί δεν σας φοβίζουν ενώ από την άλλη σας εξυπηρετούν να τελειώσουν γρήγορα οι εργασίας που ήταν υπό εξέλιξη. Οι συζητήσεις έχουν αποτέλεσμα ενώ δεν αποκλείεται και υποθέσεις που τις είχατε ξεχασμένες να έρθουν στην επιφάνεια έτοιμες προς επίλυση. Αισθηματικά, ίσως χρειάζεται να απλοποιήσετε τα λόγια και να τα μετουσιώσετε σε πράξεις. Οι γεννημένοι του 1972, που ανήκετε στο ζώδιο του Λέοντα, μην περιπλέκετε τα πράγματα με υπερβολές.
Παρθένος
Τα περισσότερα θέματα που έχετε είναι μάλλον σε νοητικό επίπεδο παρά σε πραγματικό. Επαγγελματικά, χρειάζεται να δείτε τα πράγματα με ψυχραιμία και να δρομολογήσετε εξελίξεις. Οι συζητήσεις σας ευνοούν και τελικά τα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν. Αισθηματικά, κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις στα θέλω και αυτό τελικά λειτουργεί ευεργετικά για την σχέση. Οι γεννημένοι το 1979, που ανήκετε στο ζώδιο του Παρθένου, οι προσπάθειες για τα επαγγελματικά σας βρίσκονται σε καλό δρόμο.
Ζυγός
Ο χρόνος σήμερα θα νοιώσετε πως κυλά πιο γρήγορα από ότι συνήθως. Αισθηματικά, κάποιες σκέψεις σας κάνουν σκεπτικούς αλλά θα πρέπει να αναλογιστείτε και την δική σας στάση κατά τον παρελθόν. Το κλειδί για την αρμονική συνύπαρξη με το ταίρι σας είναι η παραδοχή των λαθών σας. Επαγγελματικά, μην βιάζεστε γιατί ίσως διαπιστώσετε λάθη της τελευταίας στιγμής. Οι γεννημένοι το 1992, που ανήκετε στο ζώδιο του Ζυγού, οι δυσκολίες είναι περαστικές.
Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα σας αναγκάζει να τρέξετε πολύ πιο γρήγορα από ότι φαντάζεστε. Επαγγελματικά, η μέρα σας προσφέρει ευκαιρίες που θα σας δικαιώσουν και θα σας φέρουν σε θέση ισχύος. Προσπαθήστε στα ραντεβού σας να είσαστε συνεπείς, προκειμένου να αποφύγετε γκρίνιες. Στα αισθηματικά, μην ξεκινάτε συζητήσεις όπου δεν ξέρετε που μπορούν να οδηγήσουν. Οι γεννημένοι το 1980, που ανήκετε στο ζώδιο του Σκορπιού, κάντε ένα διάλλειμα.
Τοξότης
Ένα πρωινό γεμάτο ένταση και ταχύτητα. Ο ενθουσιασμός σας μπορεί να σας οδηγήσει σε μια ευδιάθετη κατάσταση που θα σας κάνει να ξεχάσετε ζητήματα ιδιαίτερα σημαντικά. Αισθηματικά, αναζητάτε την αποδοχή των θέσεων, χωρίς όμως να είσαστε σε θέση να δεχτείτε την διαφορετικότητα των άλλων. Κάποιο τηλεφώνημα θα σας δώσει μια ανέλπιστα χαρούμενη είδηση. Οι γεννημένοι του 1986, που ανήκετε στο ζώδιο του Τοξότη, αγνοείστε οτιδήποτε εμπεριέχει κακεντρέχεια.
Αιγόκερως
Σήμερα, καλό θα ήταν να ξεχάσετε τις βιασύνες και τις παράτολμες ενέργειες γιατί θα αποδειχτεί πως οι υπολογισμοί σας είναι ελαφρώς λανθασμένοι. Επαγγελματικά, ίσως θα έπρεπε να μάθετε να ακούτε και την γνώμη των άλλων και κυρίως αποφύγετε να πάρετε αυθαίρετες πρωτοβουλίες. Δώστε στο ταίρι σας να αντιληφτεί τον συναισθηματικό σας κόσμο. Οι γεννημένοι το 1962, που ανήκετε στο ζώδιο του Αιγόκερου, πρέπει να επανεξετάσετε τα οικονομικά σας
Υδροχόος
Με το μυαλό σας να βρίσκεται σε υπερδιέγερση και το σώμα να υπολειτουργεί προσπαθείτε να μαζέψετε τα αμάζευτα. Επαγγελματικά, οι σκέψεις σας, ενώ είναι σωστές και πρωτότυπες, χωλαίνουν στην φάση της υλοποίησης, ειδικά στα σημεία που δεν εξαρτώνται από εσάς. Αισθηματικά, ίσως χρειαστεί να πάρετε γρήγορες αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης. Οι γεννημένοι το 1961, που ανήκετε στο ζώδιο του Υδροχόου, προσπαθήστε να κάνετε καλύτερο καταμερισμό του χρόνου σας.
Ιχθύες
Σήμερα, θα νοιώσετε πως μπορείτε να πετύχετε τα πάντα, όμως η σύνοδος Ερμή-Ουρανού στον 2ο οίκο ίσως σας οδηγήσει να κάνετε βιαστικές αγορές που δε θα είναι και τόσο απαραίτητες. Επαγγελματικά, διπλό-ελέγξτε τις εργασίες σας που είναι υπό παράδοση διότι ίσως βρείτε λάθη. Αισθηματικά, βάλτε όρια στις επιθυμίες και τις διεκδικήσεις. Οι γεννημένοι το 1988, που ανήκετε στο ζώδιο των Ιχθύων, ίσως τολμήσετε μια αλλαγή στο look.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger