Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Aνανεώστε τη σχέση σας με το sex-role playing... Πάρτε μερικές ιδέες!

Aνανεώστε τη σχέση σας με το sex-role playing... Πάρτε μερικές ιδέες!
Όλες οι σχέσεις και ειδικά οι μακροχρόνιες μπαίνουν στο μονοπάτι της ρουτίνας αναπόφευκτα. Ωστόσο, εάν αγαπάτε τη/ον σύντροφό σας και δε θέλετε να χωρίσετε υπάρχουν τρόποι για να ανανεώσετε τη σχέση της σε ένα από τα πιο βασικά- αν όχι το πιο βασικό κομάτι της: στον τομέα του σεξ.

Γιατί, κακά τα ψέματα, αν έχετε βαρεθεί να κάνετε συνέχεια τα ίδια η σχέση θα τελειώσει χωρίς να υπάρχει άλλος προφανής λόγος. Γι αυτό η πιο εύκολη λύση πάνω σε αυτόν τον τομέα είναι το role playing ή αλλιώς το να παίζετε ρόλους... Αν σας ακούγεται extreme ή αν κούγεται στη σύντροφό σας, διαβάστε πρώτα τα παρακάτω πιθανά ''σενάρια'' και θα δείτε ότι μια δοκιμή θα σας πείσει....!

Sexy δασκάλα και μαθητής
another-sexy-teacher
Εσείς είστε ο αθώος μαθητής και η κοπέλα σας, ως δασκάλα προθημοποιείται να σας μάθει όλα τα μυστικά του έρωτα...! Εδώ τα πράγματα απαιτούν λίγο πιο πολύ θεατρινισμό και ρεαλιστικό περιβάλλον. Είναι καλό η προκλητική και σέξυ ντυμένη δασκάλα να παριστάνει ότι είναι πιο ώριμη σε ηλικία από τον αθώο μαθητή. Τον έχει κρατήσει στη τάξη μετά το τέλος του μαθήματος για να τον επιπλήξει για τη συμπεριφορά του αλλά στην πραγματικότητα θέλει να τον ξελογιάσει αφού στην πραγματικότητα κρύβει μια ανώμαλη παιδόφιλη μέσα της... Εννοείται ότι αν αποκαλύψει ο μαθητής παραέξω την συμπεριφορά της θα τον μηδενίσει στο μάθημα!
Sexy tip: Η φαντασίωση αυτή είναι από τις πιο κλασικές των αντρών και πρέπει να γίνει σωστά και ρεαλιστικά. Ο μαθητής καλό είναι να παριστάνει ότι κάθεται σε θρανίο και η δασκάλα να είναι ντυμένη και χτενισμένη σαν δασκάλα, όχι σαν την Αλεξανδράτου.

Άτακτη μαθήτρια και σοβαρός λυκειάρχης
atakti mathitria
 Εδώ υπάρχουν 2 ρόλοι που μπορείτε να παίξετε. 1. Η μαθήτρια έκανε αταξία στην τάξη...Σαν λυκειάρχης πρέπει να της επιβάλλετε μια ''τιμωρία'' που μόνο εσείς ξέρετε...! (Η φαντασίωση γίνεται στο γραφείο του λυκειάρχη άρα θέλει γραφείο) 2. Η μαθήτρια δεν σκαμπάζει και πολλά στα μαθήματα και χρειάζεται ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι.  Σαν καθηγητής πρέπει να την διδάξετε μαθηματικά ενώ η μαθήτρια έχει βαλθεί να σας προκαλέσει με το σέξυ ντύσιμο της αλλά και τις προκλητικές προσωπικές ερωτήσεις που σας κάνει!
Sexy tip: Καλό είναι να τον τραβήξετε λίγο τον ρόλο σας και να συμπεριφέρεστε ρεαλιστικά. Ο καθηγητής ή λυκειάρχης μπορεί να είναι σεμνός και αυστηρός με μια μαθήτρια προκλητική και ναζιάρα ή ο καθηγητής/λυκειάρχης να είναι επιθετικός και πρόστυχος ενώ η μαθήτρια να είναι σεμνή και άπειρη!

Sexy γραμματέας και αφεντικό
sexy grammateas
Ποιος δεν έχει αυτή τη φαντασίωση...? Κάτι τα σοβαροφανή γυαλιά, η μίνι φούστα, το πουκάμισο... Και εσείς ως αφεντικό οφείλετε να την επιπλήξετε για αυτό το ντύσιμο αλλά και το πιθανό λάθος που έκανε!
Sexy tip: Το γραφείο είναι απαραίτητο εδώ καθώς και το επίσημο ντύσιμο του άντρα!

Φωτογράφος και μοντέλο
fwtografos montelo
Η σύντροφό σας θα είναι το μοντέλο που θα κάνει μια αποκαλυπτική φωτογράφιση και εσείς ο φωτογράφος της! Όμως είναι τόσο sexy που δεν μπορείτε να της αντισταθείτε...! Μην ξεχνάτε ότι είναι σημαντικό ο φωτογράφος να δίνει οδηγίες στη κοπέλα ως προς τις στάσεις που θα παίρνει καθώς και τα ρούχα που θα βγάζει ;)

Sexy tip: Εδώ θα μπορέσετε να έχετε την κοπέλα σας σε μερικές sexy φωτογραφίες σαν ''αναμνηστικές'' ;)

Strip girl και πελάτης
strip girl
Χωρίς να σημαίνει ότι χρειάζεστε και τον ειδικό στύλο, ωστόσο μπορείτε άνετα να παίξετε αυτό το σενάριο! Πολύ απλά ντύνεται η κοπέλα σας με τα πιο sexy εσώρουχα που έχει, φοράει και τα ψηλοτάκουνα και εσείς ως πελάτης της ζητάτε να σας χαρίσει ένα prive χορό....
Sexy tip: Η μουσική που θα επιλέξετε αλλά και ο φωτισμός είναι το α και το ω για ένα πετυχημένο χορό! Επίσης καλό είναι να μην αγγίζεται το γατάκι της κοπέλας για να είναι πιο αληθοφανές αλλά και για να σας ανέβει η λίμπιντο στο φουλ!

Sexy φυλακισμένη και αστυνομικός
sexy fulakismeni
Οκ εδώ ίσως χρειαστείτε κουστούμια αλλά χαλάλι... Ξέρετε τις φαντασιώσεις των γυναικών περί των ένστολων έτσι...? Οπότε να η ευκαιρία σας και να εκπληρώσετε τη δική της φαντασίωση αλλά και να περάσετε πολλές καυτές στιγμές...!
Sexy tip: Ο άντρας πρέπει να είναι άγριος και επιθετικός, σαν βρώμικος μπάτσος...

Sexy νοσοκόμα και τραυματισμένος
sexy nosokoma
Και εδώ θα χρειαστείτε μια στολή... αυτή της νοσοκόμας! Αλλά αξίζει τον κόπο καθώς όλοι οι άντρες έχουν μια ''αδυναμία'' στις άσπρες στολές... Έτσι δεν είναι?

Kάνοντας one night stand
one night_stand
Και τι εννοούμε? Ότι θα βγείτε, είτε αντροπαρέα και κοριτσοπαρέα είτε ο καθένας μόνος του αλλά φυσικά θα πάτε στο ίδιο μαγαζί! Θα κάνετε τους αγνώστους μεταξύ σας και εσείς, ως αρσενικό θα θελήσετε να (ξανα)πλησιάσετε την κοπέλα (σας)! Έτσι θα καταλήξετε στο One night stand και μέσα από αυτή τη διαδικασία θα ξαναφουντώσει το πάθος των πρώτων σας ημερών!

Sexy καμαριέρα και πελάτης ξενοδοχείου
thewaitress
Μια επίσης αγαπημένη φαντασίωση είναι να είσαι πελάτης ενός ξενοδοχείου και το πρωί να σου χτυπήσει τη πόρτα μια σέξυ καμαριέρα για να συμμαζέψει το δωμάτιο και στο τέλος να καταλήξετε στο κρεβάτι σου. Η φαντασίωση αυτή είναι πολύ πετυχημένη γιατί είναι πολύ εύκολη να γίνει στο σπίτι σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα σέξυ ντύσιμο καμαριέρας για την κοπέλα και τον άντρα στο κρεβάτι να την παρατηρεί ενώ στρώνει το κρεβάτι.
Sexy tip: Εννοείται ότι η καμαριέρα πρέπει να το παίξει δύσκολη στην αρχή!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger