Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Ρόμα-Λάτσιο 1-2

Ρόμα-Λάτσιο 1-2 Αυτό το ντέρμπι τα είχε όλα! Τρία γκολ, δυο αποβολές, αλλά στο τέλος πανηγύρισε η Λάτσιο! Για μια ακόμα φορά η «αιώνια» πόλη κόπηκε στα «δυο», με τους «λατσιάλι» να πανηγυρίζουν με 2-1 και να περνούν μόνοι στην τρίτη θέση, μετά και την ισοπαλία με 0-0 της Ουντινέζε κόντρα στην Αταλάντα.



Το μεγάλο ντέρμπι ξεκίνησε «ζεστά» από πολύ νωρίς! Μόλις στο 7’ η Λάτσιο απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς ο Στεκέλενμπουργκ είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα για ανατροπή στον Μίροσλαβ Κλόζε! Ο Ερνάνες ευστόχησε από την «άσπρη βούλα» και έκανε το 1-0, με τον Λόμποντ να παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια, μπαίνοντας στη θέση του Έρικ Λαμέλα! 

Στη συνέχεια η Ρόμα προσπάθησε να αντιδράσει και το κατάφερε, αφού ο Μπορίνι στο 16’ ισοφάρισε, μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς! Οι δυο ομάδες πάλεψαν με νύχια και με δόντια για να προηγηθούν, κάτι που τελικά κατάφερε η Λάτσιο με τον Μάουρι στο 62’. Γκολ με το οποίο έκανε το 2-1 για την ομάδα του, δίνοντας την πολύτιμη νίκη, παρότι στο 88' αποβλήθηκε και ο Σκαλόνι.

Οι συνθέσεις

ΡΟΜΑ: Στεκέλενμπουργκ, Ταντέι, Ζουάν (77’ Μπόγιαν), Χάιντσε, Χοσέ Άνχελ, Φάμπιο Σιμπλίσιο, Ντε Ρόσι, Πιάνιτς (57’ Μαρκίνιο), Τότι, Λαμέλα (9’ Λόμποντ), Μπορίνι.

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Σκαλόνι, Μπιάβα, Αντρέ Ντίας, Γκαρίδο, Λεντέσμα, Ματουζαλέμ, Άλβαρο Γκονσάλες, Μάουρι (85’ Αλφάρο), Ερνάνες (87’ Ντιακιτέ), Κλόζε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger