Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Κέρκυρα-ΠΑΟΚ 0-4

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα και παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ πέρασε από το νησί των "Φαιάκων" επικρατώντας με 4-0 της Κέρκυρας  Παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ δεν συνάντησε ιδιαίτερο πρόβλημα κόντρα στην Κέρκυρα στο νησί των "Φαιάκων" επικρατώντας εύκολα με 4-0 στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League.
Η ομάδα του Μπόλονι ήταν κυρίαρχη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης ικανοποιώντας τους οπαδούς της με την απόδοσή της. Με τη νίκη αυτή επέστρεψε ο ΠΑΟΚ στην τέταρτη θέση με 46 βαθμούς. Από την άλλη η Κέρκυρα που δεν έδειξε κάτι σε όλο τον αγώνα παρέμεινε στην προτελευταία θέση με 24 βαθμού. Ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος σε όλο το πρώτο ημίχρονο δείχνοντας πως θέλει να "καθαρίσει" από νωρίς τον αγώνα. Σημείωσε δύο τέρματα, ενώ θα μπορούσε να πετύχει και άλλο, απέναντι σε μια Κέρκυρα η οποία δεν απείλησε ιδιαίτερα, ενώ ο Χάβι Γκράθια αναγκάστηκε να κάνει και δύο αλλαγές λόγω τραυματισμών.
Η ομάδα του Λάσλο Μπόλονι (σ.σ. είδε το δεύτερο μέρος από το μπουθ, καθώς αποβλήθηκε) δεν κατέβασε ταχύτητα ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, συνέχισε να έχει την υπεροχή σημειώνοντας δύο ακόμη τέρματα με Λάζαρ και έφτασε άνετα στην επικράτηση επιστρέφοντας έτσι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.
Γήπεδο: ΕΑΚ Κέρκυρας
Διαιτητής/Βοηθοί: Αρετόπουλος (Τρικάλων)/ Γκάγκας (Λάρισας), Γεωργιάδης (Κοζάνης)
4ος Διαιτητής/Παρατηρητής: Στυλιάρας (Αιτ/νίας)/ Σκουφίτσας (Αθηνών)
Καιρός: Ηλιοφάνεια κατά περιόδους
Κέρκυρα (Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Γκουστάβο (43' λ.τρ. Ηλιάδης), Μαϊστόροβιτς, Βέντσελ (22' λ.τρ. Βενέτης), Κοντοδήμος, Ερίθε, Γραμμόζης, Καραλής, Καλαντζής, Ιωάννου (71' Μπάρκογλου), Μαρτίν.
ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Τσιρίλο (77' Μπαλάφας), Μαλεζάς, Σταφυλίδης, Γκαρσία, Λάζαρ (70' Τσουκαλάς), Σαλπιγγίδης (70' Γεωργιάδης), Λίνο, Γιάννου, Αθανασιάδης.
Κίτρινες κάρτες: Σνάουτσνερ (29', ΠΑΟΚ), Τσιρίλο (35', ΠΑΟΚ), Γιάννου (92', ΠΑΟΚ)
Σκόρερ: Γκαρσία (15', ΠΑΟΚ), Αθανασιάδης (45+2', ΠΑΟΚ), Λάζαρ (54', 64', ΠΑΟΚ)

Ο MVP του αγώνα
Ο Λάζαρ ήταν από τους κορυφαίους του ΠΑΟΚ στο ματς με την Κέρκυρα. Ο Ρουμάνος στα 70 λεπτά που αγωνίστηκε δημιούργησε πολλές φάσεις για τους συμπαίκτες του, ενώ ο ίδιος σημείωσε τα δύο τελευταία τέρματα για τον "δικέφαλο του βορρά".
Ο αδύναμος κρίκος
Η συνολική παρουσία της Κέρκυρας στον αγώνα ήταν κάκιστη. Οι "Φαιάκες" δεν κατάφεραν σε καμία περίπτωση να απειλήσουν τον ΠΑΟΚ. Βέβαια ρόλο έπαιξαν και οι δύο γρήγορες αναγκαστικές αλλαγές, ωστόσο τα πράγματα έχουν στενέψει πολύ για την ομάδα του Γκράθια. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger