Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Τα ζώδια σήμερα!!!!!

Θα έχετε σήμερα την διάθεση να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και θα βρουν ανταπόκριση από τους δικούς σας ανθρώπους. Αρκετά έξοδα φαίνεται να παρουσιάζονται στην οικογένεια σας. Θα έχετε την διάθεση να δείτε τους φίλους σας και να επεκταθείτε κοινωνικά. Αν δεν έχετε σχέση, αυτό το διάστημα θα έχετε πολλές ευκαιρίες να φλερτάρετε και να κάνετε νέες γνωριμίες. Κινηθείτε έξυπνα για να μπορέσετε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας.


TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Με την εξυπνάδα που διαθέτετε σίγουρα θα βρείτε τις λύσεις στα προβλήματα σας. Οι αρνητικές επιρροές που έχετε από κάποια άτομα διασπούν την προσοχή σας, με πιθανότητα να προκύψουν εντάσεις. Για να έχετε θετικά αποτελέσματα θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Αντιμετωπίστε ρεαλιστικά τις καταστάσεις και περιορίστε την ευθιξία σας. Θα υπάρχει ευχάριστη ατμόσφαιρα στην εργασία σας παρά τις δυσάρεστες καταστάσεις σε σχέση με τους συνεργάτες σας.


Θα νιώθετε δυσαρέσκεια και μια επιθυμία να κάνετε κάτι εντελώς διαφορετικό. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις για αισθηματικά ζητήματα καθώς θα είστε φορτισμένοι. Θα καταβάλλετε πολλές προσπάθειες για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Θα έχετε περίεργη διάθεση και θα θέλετε να ερωτευτείτε και γενικά να κάνετε αυτό που σας ευχαριστεί. Κάντε μόνο σωστές επιλογές. Προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι στις επιδιώξεις σας.


 
Αξιοποιήστε το ένστικτο σας, προκειμένου να αντιμετωπίσετε τις αντιξοότητες στον τομέα της εργασίας σας. Θα υπάρξει σταθερότητα σε σύγκριση με το προηγούμενο διάστημα. Αφιερώστε χρόνο κι ενέργεια στα άτομα που αγαπάτε και θα ανταμειφθείτε αναλόγως. Η διαίσθηση σας φαίνεται πως θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στα προβλήματα σας. Κάποιες ευκαιρίες θα αποδειχτούν πολύτιμες για την διάθεση σας. Θα χρειαστεί να είστε προνοητικοί στη διαχείριση κεφαλαίων και δανείων.

Αν έχετε σταθερή σχέση θα σας δοθούν ευκαιρίες να λύσετε τα προβλήματα σας αλλά θα πρέπει να καταβάλλετε πολλές προσπάθειες. Θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα σε θέματα οικογενειακά. Οι σχέσεις σας µε τους άλλους θα διέπονται από εμπιστοσύνη. Η ανταλλαγή απόψεων µε άτομα μέσα από το άμεσο περιβάλλον σας φαίνεται πως θα είναι εποικοδομητική για σας. Τώρα θα μιλήσετε στους δικούς σας ανθρώπους για τα προβλήματα σας οι οποίοι θα σας στηρίξουν.

Παρότι θα μπορέσετε να περάσετε ευκολότερα τις ιδέες σας θα εκνευριστείτε επειδή κάποιοι αρνούνται να σας καταλάβουν. Θα βγουν πολλά έκτακτα έξοδα στην επιφάνεια και θα πιεστείτε πολύ, γι’ αυτό δεν πρέπει να ξοδεύετε τα χρήματα σας άσκοπα. Αντιμετωπίστε την πορεία του δεσμού σας, ξεπεράστε τις αντιπαραθέσεις και κάντε μια νέα αρχή. Επανεξετάστε τα σχέδια σας και δώστε περισσότερη βάση σε αυτά που πραγματικά θέλετε να κάνετε.



Μην αμελείτε τις υποχρεώσεις σας για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε καλύτερα με τις ευθύνες σας. Προσπαθήστε να ελέγξετε τον παρορμητισμό σας και αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις γιατί δεν είστε ακόμη ψυχολογικά έτοιμοι. Οι δυσκολίες βέβαια δεν θα λείψουν, έστω και αν είναι προσωρινές. Θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα επηρεάσουν την ψυχολογία σας και δεν πρέπει να κατανοήσετε λάθος, γιατί θα βρεθείτε αργότερα σε δύσκολη θέση.

Αλλάξτε την ζωή σας εκεί που κρίνετε ότι χρειάζεται. Μην αφήνετε τα νεύρα σας να επηρεάζουν την σχέση σας και αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις επειδή δεν είστε σε θέση να ακούσετε τι έχει να σας πει ο σύντροφος σας. Κάνοντας παραχωρήσεις πιθανό να φέρετε καλύτερα αποτελέσματα. Μην γίνεστε ριζοσπαστικοί µε τις αποφάσεις σας τώρα. Δύσκολα κάποια πρόσωπα θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας. Θα προκύψουν ξεκαθαρίσματα με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

Ένα καινούργιο κεφάλαιο ανοίγει για σας στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Μην παίρνετε παρορμητικές αποφάσεις που μπορούν να οδηγήσουν τις σχέσεις σας σε αδιέξοδο. Τα επαγγελματικά σας είναι σε ανοδική πορεία, αρκεί να συγκρατήσετε τα νεύρα σας. Προσπαθήστε στα οικονομικά σας, να μην ανοίγετε καινούργιες υποχρεώσεις. Προτιμήστε να ασχοληθείτε µε ξεκούραστα πράγματα τα οποία δεν απαιτούν υπερβολική υπευθυνότητα.

Προσέξτε γιατί εξαιτίας της νευρικότητας σας θα κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Στη δουλειά σας με τις ευθύνες που θα αναλάβετε θα αναγκαστείτε να λειτουργήσετε με την λογική. Μην προχωρήσετε σε αλλαγές αν δεν είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας. Προσέξτε τις σπατάλες σας. Θα αντιμετωπίσετε αρκετές δυσκολίες με την πραγματοποίηση των σχεδίων σας και θα πιεστείτε πολύ. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τι πραγματικά θέλετε και μετά αποφασίστε.

Οι εκρήξεις θυμού δεν θα σας βοηθήσουν καθόλου στη δουλειά σας. Προσέξτε τα οικονομικά σας και μην σπαταλάτε επιπόλαια τα χρήματα σας. Με την διορατικότητα σας θα αντιλαμβάνεστε τα προβλήματα και θα τα τακτοποιείτε. Θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις στη συναισθηματική σας ζωή. Αν είστε μόνοι, δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να γνωρίσετε κάποιο άτομο, ενώ αν είστε δεσμευμένοι καλό θα ήταν να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σύντροφο σας.

Θα σας βοηθήσουν άτομα που θα σταθούν κοντά σας και σας εκτιμάνε. Να είστε πιο συγκροτημένοι, γιατί θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες που θα πρέπει να κινηθείτε δυναμικά για να τις ξεπεράσετε. Η ενασχόληση σας και κάποιες υποχρεώσεις σας, θα σας παρασύρουν στο να παραμελήσετε κάποιες δουλειές σας. Καλή στιγμή για ν’ ασχοληθείτε µε την δουλειά σας και ιδιαίτερα αν έχετε επιχείρηση.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger