Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Σεξουαλικές συνήθειες των δυο φύλων




Τι κοιτάνε οι άντρες σε μια γυναίκα και τι οι γυναίκες σε έναν άντρα; Να ανησυχήσετε αν η γυναίκα σας φύγει διακοπές και δεν σας πει που θα βρίσκεται και -ΚΥΡΙΩΣ- τι θα κάνει ; Και βέβαια, άλλη μια απάντηση στο θεμελιώδες ερώτημα...Μετράει το μέγεθος για τις γυναίκες ; Κρατήστε σημειώσεις

Ο σεξο-τουρισμός είναι γεγονός.

Και οι γυναίκες όμως τον προτιμούν. Στατιστική μελέτη έδειξε ότι περίπου 1 εκατομμύριο γυναίκες από Αμερική και Ευρώπη κάνουν σεξουαλικό τουρισμό κάθε χρόνο, με αγαπημένους τους προορισμούς την Ιταλία, την Ελλάδα, την Κροατία, την Τουρκία και την Ισπανία. Όχι και πολύ εύχαριστο για συζύγους, φίλους, αρραβωνιαστικούς και μνηστήρες, αλλά μάλλον αισιόδοξο για τον Ευρωπαϊκό νότο.

Σύμφωνα με το Κάμα Σούτρα, αν ένας άντρας πίνει γάλα καμήλας με μέλι μπορεί να έχει στύση 24 ώρες το 24ωρο. Καλύτερο και από το γνωστό μπλε χαπάκι δηλαδή.
Όμως που βρίσκει κανείς το λάδι καμήλας. Και το κυριότερο : Κυκλοφορεί φρέσκο ή παστεριωμένο ;

Τα γυναικεία στήθη είναι για την πλειοψηφία των ανδρών από τα πιο διεγερτικά σημεία, ανεξαρτήτως μεγέθους. Ενώ για τις γυναίκες οι γοφοί του άντρα είναι το πιο ελκυστικό κομμάτι.
Άρα αν μια κυρία σκύβει πολύ στο δρόμο ή σε ένα μπαρ μπορεί να ψάχνει να βρεί κάτι ...ενδιαφέρον

Σε πρόσφατη μελέτη, 21% των γυναικών που ερωτήθηκαν είπε πως το μήκος του πέος είναι «σημαντικό» και μόνο 1% απάντησε πως είναι «πάρα πολύ σημαντικό». Τελικά παίζει ή δεν παίζει ρόλο;

Τα σύγχρονα επιδημιολογικά δεδομένα δείχνουν ότι τα σεξουαλικά προβλήματα είναι πιο συχνά στις γυναίκες από ότι στους άνδρες. Απλώς, στον άνδρα τα σεξουαλικά προβλήματα (π.χ., αδυναμία στύσης ή πρόωρη εκσπερμάτιση) δεν κρύβονται εύκολα κι έτσι νομίζουμε πως είναι συχνότερα.

Οι άνδρες έλκονται από την όμορφη εξωτερική εμφάνιση, ενώ οι γυναίκες από τις οικονομικές δυνατότητες. Αυτό συνδέεται με την επιθυμία της γυναίκας να εξασφαλίσει την επιβίωση των παιδιών της.





Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger