Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Νίκη με άγχος για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό (2-0) με δύο γκολ που σημείωσε στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Αγρινίου, πάντως, εκφράζει παράπονα για τη διαιτησία.  Νέα νίκη για τον Ολυμπιακό του Βαλβέρδε. Στο Νέο Φάληρο, οι κόκκινοι επικράτησαν με σκορ 2-0 του Παναιτωλικού. Ολα συνέβησαν στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Ολυμπιακός βελτίωσε την απόδοσή του και βρήκε λύσεις απέναντι στον μαχητικό Παναιτωλικό.
Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να προηγηθούν στο 26' όταν ο Καμαρά έδωσε στον Θεοδωρίδη, αλλά η αντίδραση του Μέγιερι στο σουτ ήταν πολύ σωστή.
Το 1-0 έγινε στο 61' με πέναλτι που χτύπησε ο Πάντελιτς. Η ποινή καταλογίστηκε σε ανατροπή του Αμπντούν από τον Ρότσα. Παράλληλα δόθηκε και κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Παναιτωλικού, κάτι που φάνηκε αυστηρό. Ετσι, η ομάδα του Τεννέ συνέχισε με παίκτη λιγότερο το ματς και όλα δυσκόλεψαν πάρα πολύ.
Στο 74' ο Τζιμπούρ έκανε το 2-0, αλλά άρχισε την προσπάθειά του από θέση οφ-σάιντ.
Διαιτητής: Παππάς.
Κόκκινη: Ρότσα(60').
Κίτρινες: Ιμπαγάσα, Ντολεζάι, Μπουμάλ, Αντι, Ορμπάιθ.
Ολυμπιακός: Μέγιερι, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μαρκάρνο, Μανιάτης, Ποτουρίδης (46' Ορμπάιθ), Ιμπαγάσα(41' Φετφατζίδης), Τζιμπούρ (76' Μόνχε), Πάντελιτς, Αμπντούν.
Παναιτωλικός: Μπλάζιτς,Κουτρουμάνος,Αντί, Εντζεγουέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος,Μπουμάλ, Ρότσα, Χαριστέας(69' Μουμίν), Καμαρά(79' Μπελεβώνης), Θεοδωρίδης983' Παλαιολόγος).






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger