Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Σκέψεις για αυτοκτονία

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Rolling Stone, ο George Clooney αποκάλυψε τις σκοτεινές του σκέψεις μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό.




Σκέψεις για αυτοκτονία



Μπορεί η εικόνα του δυναμικού άντρα να μας κάνει να σκεφτούμε πως ποτέ δεν θα παρέδιδε τα όπλα, όμως ο George Clooney, σε μΙα πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής του, σκέφτηκε να το κάνει. Αυτό αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Rolling Stone ο ηθοποιός. Σύμφωνα με όσα είπε, το 2005, και ενώ συμμετείχε στα γυρίσματα για την ταινία «Syriana», κατά τη διάρκεια μιας ριψοκίνδυνης σκηνής είχε ένα σοβαρό ατύχημα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στη σπονδυλική στήλη. Ο τραυματισμός ήταν τόσο σοβαρός, που ο ηθοποιός σκέφτηκε να δώσει τέλος στη ζωή του. 
«Είχα φτάσει σε ένα σημείο όπου σκεφτόμουν “δεν μπορώ να υπάρχω με αυτό τον τρόπο, δεν μπορώ να ζήσω έτσι”» δήλωσε στο περιοδικό οGeorge Clooney. «Βρισκόμουν ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου, ακινητοποιημένος, και είχα αυτούς τους πονοκεφάλους που νιώθεις σαν να παθαίνεις εγκεφαλικό. Για μια περίοδο τριών εβδομάδων, είχα αρχίσει να σκέφτομαι “ίσως πρέπει να κάνω κάτι δραστικό για αυτό”». Ο ηθοποιός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να μπορέσει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και τώρα νιώθει να εκπλήσσεται και ο ίδιος με τον εαυτό του και τις σκέψεις που έκανε εκείνη την εποχή. 

Μπορεί πλέον να είναι καλά στην υγεία του και να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα, όμως έχει αποκτήσει ευαισθησία και για το λόγο αυτό έχει αρνηθεί κάποιες φορές ρόλους που περιλαμβάνουν σκηνές με έντονη δράση. Όπως πριν από λίγο καιρό, που αναγκάστηκε να αρνηθεί τη συμμετοχή του στην κινηματογραφική μεταφορά της τηλεοπτικής σειράς «The man from U.N.C.L.E.».


in.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger