Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Η εξωτική Ζουζού … “τα πέταξε” για την Sirina !!

Η Ήβη Αδάμου κερδίζει έδαφος στη Γαλλία

 
Μπορεί ο διαγωνισμός της Eurovision του 2012 να αργεί ακόμα και αρκετές χώρες να μην έχουν καν επιλέξει ερμηνευτή ή τραγούδι, όμως η Ήβη Αδάμου βλέπει από τώρα τις μετοχές της να ανεβαίνουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ShowTime-cy στο νούμερο ένα μουσικό ραδιοσταθμό της Γαλλίας όπου ασχολείται αποκλειστικά με τον ευρωπαϊκό θεσμό ήδη έχουν στην πρώτη θέση το τραγούδι της Κύπρου που ερμηνεύει η Ήβη Αδάμου με τίτλο «La La Love» ενώ στην τέταρτη θέση έρχεται το «Call The Police», το οποίο επίσης λέει η τραγουδίστρια. Στο μουσικό ραδιοσταθμό της Γαλλίας, το EFR 12 ήδη παίζονται τραγούδια που θα συμμετάσχουν φέτος στον διαγωνισμό αλλά και κομμάτια που θα μπουν στο εθνικό τελικό της κάθε χώρας.
Τις πρώτες πέντε θέσεις στα μέχρι τώρα υπάρχοντα τραγούδια κατέχουν:
1 CHYPRE - Ivi Adamou - "La la love"
2 SUISSE - SinPlus - "Unbreakable"
3 MALTE - Anmary - "Beautiful song"
4 CHYPRE - Ivi Adamou - "Call the police"
5 ALBANIE - Rona Nishliu - "Suus"

Πρόσφερε τις ερωτικές της υπηρεσίες δωρεάν σε φτωχούς, μετανάστες και εργάτες!


Το όνομα της είναι Γε Χαιγαν και έκανε κάτι απίστευτο... Πρόσφερε για ένα 24ωρο τις ερωτικές της υπηρεσίες δωρεάν, σε φτωχούς, μετανάστες και εργάτες.
Ο λόγος για τον οποίο έκανε κάτι τέτοιο, ήταν γιατί ήθελε να καταγγείλει την βιομηχανία του σεξ αλλά και...να φωτίσει την απελπισία και τη μοναξιά των ανδρών που την επισκέφτηκαν για εκτόνωση της κοινωνικής πίεσης.

Η ίδια έγραψε στο μπλογκ της "Έστω και για λίγη ώρα τους αντιμετώπισα σαν βασιλιάδες..."

Η Γε Χαιγαν είναι μπλόγκερ, φεμινίστρια και ακτιβίστρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα, έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο από την γυμνή φωτογράφιση της δίπλα στον καλλιτέχνη Αι Γουέι-Γουέι.



Πηγή

Και όμως, είναι η Lady Gaga στην καθημερινότητά της!

 Μπορεί να έχει δημιουργήσει έναν μύθο γύρω από το όνομά της λόγω των τόσο εκκεντρικών εμφανίσεων που κάνει κάθε φορά, όμως στην προσωπική της ζωή, η Lady Gaga δεν διαφέρει από το κορίτσι της διπλανής πόρτας!
Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε χαλαρές στιγμές της μαζί με τον αγαπημένο της Taylor Kinney καθώς έβγαιναν από το παραθαλάσσιο σπίτι που διαθέτει στην Καλιφόρνια. Μαζί πήγαιναν για τα ψώνια της ημέρας και η Lady Gagga είχε τα μαλλιά της πιασμένα άναρχα σε κότσο, φορούσε απλά ρούχα και ήταν εντελώς άβαφη. Μήπως το έκανε για να μην την αναγνωρίσει κανείς στη γειτονιά; Μπορεί, καθώς χωρίς τα εκκεντρικά ρούχα, τα έντονα χτενίσματα και τα περίεργα make up, μάλλον είναι αγνώριστη η Lady Gaga. Δεν συμφωνείτε;

Πετάνε τα παιδιά από τον δεύτερο όροφο!!!




Στον Ναό Grishneshwar στο ινδικό κρατίδιο Μαχαράστρα γίνεται ένα ασυνήθιστο και επικίνδυνο θρησκευτικό τελετουργικό..

Μωρά ηλικίας μεταξύ ενός και δύο ετών ρίχνονται από έναν πύργο 2 ορόφων ενώ από κάτω υπάρχουν άνδρες που περιμένουν να πιάσουν τα μωρά μέσα σε σεντόνια. Η 700 χρονών τελετή πιστεύεται ότι κάνει τα παιδιά πιο έξυπνα, πιο τυχερά και πιο υγιή!!


Πηγή

Ξάφρισαν καντήλια και σταυρούς από νεκροταφεία


Δύο συλλήψεις για κλοπές χαλκού στις Σέρρες...

Συνελήφθησαν στις Σέρρες, από αστυνομικούς της oμάδας πρόληψης και καταστολής Εγκλήματος Σερρών,δύο υπήκοοι Βουλγαρίας 43 και 42 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ κατείχαν και μετέφεραν μεταχειρισμένους συσσωρευτές αυτοκινήτων.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο 44ο χλμ. της Εθνικής Οδού Σερρών-Προμαχώνα, με κατεύθυνση προς Βουλγαρία, δύο φορτηγά οχήματα, με οδηγούς τους δύο συλληφθέντες, και κατά τον έλεγχο των οχημάτων βρέθηκαν στην κατοχή τους ακόμη και κλεμμένοι... σταυροί και καντήλια!
 

Συγκεκριμένα στους αποθηκευτικούς χώρους των οχημάτων υπήρχαν: 


- 950 μεταχειρισμένοι συσσωρευτές αυτοκινήτων τους οποίους μετέφεραν χωρίς να έχουν λάβει την απαιτούμενη άδεια της αρμόδιας αρχής και χωρίς να λάβουν τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος
 

- χάλκινα καλώδια συνολικού βάρους 2.276 κιλών και
 

- 150 χάλκινοι σταυροί και καντήλια συνολικού βάρους 50 κιλών
 

Από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι χάλκινες καλωδιώσεις αφαιρέθηκαν από μετασχηματιστές της ΔΕΗ, ενώ οι 150 χάλκινοι σταυροί και καντήλια πιθανολογείται ότι προέρχονται από κλοπές σε νεκροταφεία.

Πηγή

Ελένη: Πόσες φορές θέλει να κάνει σεξ;








Ομολογώ ότι την Ελένη Μενεγάκη τόσο χαλαρή και απελευθερωμένη είχαμε ποοοολυ καιρό να την δούμε. Μη σου πω ότι έτσι δεν την έχουμε δει και ποτέ. Και για του λόγου το αληθές, το μεσημέρι της Πέμπτης αποκάλυψε ότι πριν ξεκινήσει η εκπομπή τής έκανε ο Γρηγόρης ένα τεστ για...
τη σεξουαλική της δραστηριότητα.


Πόσες φορές, δηλαδή, μέσα στην εβδομάδα θέλει να κάνει σεξ. Τον αριθμό δεν μας τον είπε, αλλά παραδέχτηκε ότι το τεστ έπεσε μέσα. Και ήταν τέτοιος ο ενθουσιασμός της παρουσιάστριας που έβαλε δύο συνεργάτες της να το κάνουν. Και η επιλογή τους μόνο τυχαία δεν ήταν.


Ο ένας 40αρης κάμεραμαν και ο άλλος ο νεαρός Άλεξ Κάβδας. Ήθελε να διαπιστώσει η γυναίκα τι όρεξη και διάθεση έχουν οι άνδρες της γενιάς της και τι τα τεκνά. Και τη λέξη «τεκνά», μόνο τυχαία δεν την χρησιμοποίησα. Βλέπεις, το μεσημέρι της Τετάρτης η Ελένη ενθουσιασμένη από τις χορευτικές φιγούρες του Άλεξ, δήλωσε ότι θα πάει σε ένα κλαμπάκι, θα πιάσει ένα παλικαράκι και θα τον ρωτήσει που έμαθε να τα χορεύει.


Και γιατί δε ρωτάει απευθείας τον Άλεξ; Πού να τραβιέται σε κλαμπάκια με τη νεολαία; Για την ίδια μόνο... κόπος δεν είναι, ενώ πάνω στην κουβέντα παραδέχτηκε πώς αν ήταν σε ένα κλαμπ κι έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις θαμώνες: Κάβδα, Κουτσογιαννόπουλου και Γκουντάρα εκείνη θα διάλεγε τον πρώτο!!! Ω ναι. Για να ρίξει στο καπάκι την ατάκα που μας αποτελείωσε: «Θα πάω με τον πιτσιρικά και ας με πουν τεκνατζού»,

Πηγή

Κάηκε δένδρο 3.500 ετών !

 Ένα κυπαρίσσι ύψους 35 μέτρων και ηλικίας 3.500 ετών, ένα απο τα μοναδικά στον κόσμο κάηκε και γκρεμίστηκε στο ...
κεντρικό πάρκο της Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών.
Το δέντρο το είχαν ονομάσει «Ο γερουσιαστής», εξαιτίας ενός γερουσιαστή των ΗΠΑ που το 1920 είχε δωρίσει το πάρκο στο κράτος.
Ο δήμαρχος δήλωσε πως πιθανότατα πρόκειται για εμπρηστική ενέργεια.
Εάν αυτό ισχύει τότε ο εμπρηστής ή αντιπαθεί την Γερουσία και ήθελε με αυτό τον τρόπο να το δείξει ή είναι τόσο εκσυγχρονιστής που θέλησε να εφαρμόσει τα πιστεύω του σε όλους τους τομείς!

Πηγή

Αγοράστε τα σκουπίδια της Νέας Υόρκης!


Θέλατε ποτέ να έχετε ένα κομμάτι της Νέας Υόρκης? Τώρα έχετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε!

Μπορεί να μην είναι το πιο καθαρό κομμάτι μιας και μιλάμε για τα σκουπίδια της Νέας Υόρκης αλλά σίγουρα είναι ένα κομμάτι του Big Apple.

Κάτι που ξεκίνησει μέσω ενός στοιχήματος έχει καταλήξη να είναι μόδα και μέχρι τώρα ο δημιουργός του παράξενου προίοντος έχει πουλήσει 1,300 κουτάκια από σκουπίδια της Νέας Υόρκης! Το κουτάκι μπορεί να περιέχει μια σπασμένη πιστωτική ή κάποια πεταγμένη φωτογραφία ή άλλα χίλια δύο. Μπορείτε να κάνετε παραγελία από οποιαδήποτε περιοχή της Νέας Υόρκης και το κόστος για κάθε περιοχή είναι 50 δολάρια εκτός από την περιοχή όπου διαμένει ο Ομπάμα όπου το κουτάκι φτάνει τα 100 δολάρια.



Πηγή

 
Powered by Blogger